Var hittar man en köpmansdisk? Tips!

100-35-61396_SKöpmansdiskar är som sagt väldigt populära numera. Trots detta tycker en del att de är lite svåra att hitta, då köpmansdiskar åtminstone än inte säljs riktigt överallt. Så var kan man då egentligen hitta en helt egen köpmansdisk att köpa om man vill ha det? Här kommer några tips:

>> Klicka här för att se hela sortimentet av köpmansdiskar

Leta i antikaffärer
Detta är alternativet för finsmakaren, som bara vill ha det bästa, och helst något som är så äkta som möjligt. För det är ju i regel en äkta, begagnad köpmansdisk. Dock kan de riktigt gamla köpmansdiskarna, samt de som är i riktigt bra skick kosta en del.

Leta på loppisar och i secondhandbutiker
Även där kan man ju hitta begagnade köpmansdiskar, dock inte lika exklusiva som de som säljs i antikaffärerna. Dock har både loppisar och secondhand butiker den fördelen att de brukar vara betydligt billigare rent prismässigt än antikaffärerna.

Titta på säljes annonser
Detta är alltså annonser som sätts ut av privatpersoner som vill sälja olika saker. Det finns massvis med annonsmarknader för detta på nätet, och vill man, kan man även avgränsa sin sökning geografiskt, så att man endast får upp annonser i närområdet. Kan bli väldigt billigt, beroende på vem du köper av.

Kika in i lågprisbutikerna för möbler
Jysk, Rusta, IKEA och så vidare, alltså. Många av dessa kedjor har nämligen vissa köpmansdiskar i sitt sortiment, och kan du tänka dig att köpa en av dessa, kommer du givetvis billigare undan än om du köper en köpmansdisk i en dyrare, vanlig möbelaffär.

Leta på nätet
Det finns nämligen massvis med olika möbelnätbutiker idag. Flera av dem har även vissa köpmansdiskar i sitt sortiment. Nätbutikerna har ju vidare den fördelen att de med anledning av deras lägre omkostnader för t.ex. lokaler, personal och annat även kan sälja varorna som säljs till bättre priser, så att handla av dem blir alltid billigare än att köpa en köpmansdisk i en vanlig affär.